Tæt samarbejde
Uanset om du kommer med en banebrydende ny idé eller en videreudviklingsopgave, tager et samarbejde med Persano afsæt i en tæt dialog. Vi yder en kvalificeret rådgivning gennem alle faser fra idé til færdigt produkt. Det vigtigste for os er at sikre dit slutprodukt maksimal værditilvækst. Persano varetager alle faser af produktudviklingsforløbet – fra sample og labtest til produktion, emballering, etikettering, pakning, opbevaring og forsendelse. Som udgangspunkt kan vi udvikle og producere alt inden for personlig pleje. Vores kendetegn er produkter af høj kvalitet, som produceres i et optimalt flow.

Kompetent rådgivning
Persano råder over en kompetent udviklingsafdeling med farmaceuter og kemiingeniører, der er parate til at rådgive dig. De er specialister i at udvikle sikre hudplejeprodukter og har stor indsigt i effekten af forskellige ingredienser på miljø og mennesker. I kraft af vores mange år på markedet har vi oparbejdet en stor database af knowhow om produkter og markedsforhold, som også kommer kunden til gode i de indledende udviklingsfaser.

Design og emballage
Udviklingsprocessen omfatter også en diskussion af emballagen. Det er vigtigt at vælge den rette emballage både i forhold til indhold og branding, så slutproduktet er en 360 graders løsning, hvor alt spiller optimalt sammen. Persano Group har sin egen emballagefabrik, hvor vi udvikler og producerer forskellige former for plastemballage. Det betyder, at vi kan skræddersy en emballage til dit produkt. Du kan også vælge en emballage fra en ekstern leverandør. Uanset hvad du vælger, kan du trække på vores erfaring og knowhow, om hvad der fungerer bedst, så du undgår dyre fejltrin.