Unikke produkter til unikke kunder
Sammen med vores kunder udvikler vi hver dag nye recepter, der resulterer i nye spændende produkter. Typen af produkter ændrer sig hele tiden, og det gør os til en fleksibel og innovativ samarbejdspartner. Vi er en sikker og stabil producent af de fleste typer produkter indenfor personlig pleje lige fra ansigtspleje, hår og kropsprodukter til baby- og herreserier.

Specialprodukter
Udover de mere traditionelle produkter producerer vi også en række specialprodukter, som kræver en særlig håndtering i vores produktion. F.eks. har vi ekspertisen og maskinerne til at producere produkter, der kræver varmefyldning fx sticks, farvet kosmetik og hårvoks. Det er en proces, der kræver særlig ekspertise og udstyr, og vi er stolte over at kunne sige, at dén disciplin mestrer vi også.

Certificerede produkter
Vi er stolte af, at vi var den første private label producent, der udviklede og producerede svanemærkede kosmetikprodukter i Danmark. Siden er mange flere produkter og certificeringer kommet til. Og vi har opbygget et solidt kendskab til de certificeringer, der er relevante for vores kunder. Og kan derfor vejlede omkring de muligheder, der er for forskellige produkter. Vi kan håndtere hele ansøgningsprocessen, men tilbyder også løbende opfølgning i forbindelse med efterkontrol, fornyelsesansøgninger og receptændringer.

Hos Persano går produkter og god service hånd i hånd. Vi hjælper dig sikkert igennem hele processen fra rådgivning og udvikling til færdigt produkt.