Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger 4, hos Persano Group A/S

*****************************************

Persano Group A/S, søger en Regulatorisk / Administrativ medarbejder til udviklingsafdeling

*****************************************

  Persano Group A/S, søger Operatører til aftenhold i Pharma produktion


  Persano Group A/S søger en Operatører til aftenhold i Pharma produktion

  Vi har travlt og søger derfor til vor Pharma afdeling operatører til fyldning og pakning. Der er 4 medarbejdere på aftenholdet, der ledes af en linjefører, men der arbejdes primært med LEAN filosofien om selvstyrende teams, herunder 5S principperne og løbende forbedringer.

  Læs mere om jobbet på nedenstående link.

  Jobansøgningen er indrykket 19. oktober 2022.

  *****************************************

  Persano Group A/S, søger en Produktionstekniker til kosmetik og Pharma produktion

  *****************************************

  Persano Group A/S, søger Operatører til Pharma produktion