Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger

Persano Group søger en CCO

Som CCO hos Persano Group vil du få en central rolle i organisationen med direkte reference til, og tæt samarbejde med, direktionen. Du vil få det samlede ansvar for de kommercielle aktiviteter og dermed for at udvikle og indfri selskabets potentiale. Du vil derudover få ansvaret for den daglige ledelse af en kompetent salgsafdeling på i alt otte medarbejdere, ligesom du får overordnet ansvar for at produkter bliver leveret i overensstemmelse med kundebehov og -forventninger hvad angår kvalitet.

Læs mere om CCO jobbet på nedenstående link.