Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger 3, hos Persano Group A/S

*****************************************

Persano Group A/S, søger en Key Account Manager


Ønsker du at blive en vigtig del af en spændende og innovativ virksomhed, der i mere end 80 år har produceret førende mærkevarer inden for kosmetikproduktion, plastproduktion og kosttilskud/healthcarer med særlig fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Så er det her job måske lige noget for dig!

Der er tale om en stilling på vores lokation i Græsted, hvor du vil blive en del af et dygtigt team, der arbejder målrettet med salg og projektudvikling til eksisterende kunder, samt opsøger / varetager nye spændende prospekter. Du vil skulle være med til at udvikle projekter og koncepter fra idé til færdigt produkt, hvor du vil være en uundværlig sparring for kunden i hele processen.
Der er brug for innovativ tankegang og kreative kvalifikationer til konceptudvikling af vores kunders brands. Der vil i stillingen blive lagt vægt på kendskab til markedstrends indenfor beauty og velvære. Kvalitet, innovation og tillid ligger dybt i vores DNA og det budskab, er din fornemmeste opgave at formidle.

Læs mere om jobbet på nedenstående link.

Jobansøgningen er indrykket 15. august 2023.

*****************************************

Persano Group A/S, søger en Indkøber med ansvar for emballage


Til vores indkøbsafdeling søger vi en indkøber med sans for godt købmandskab. Du vil få ansvaret for emballage området med leverandører i ind og udland. Du vil blive en del af en mellemstor virksomhed, med ca. 180 ansatte, hvor man har en naturlig interesse for hinanden og hvor der både hersker en faglig dygtighed og stolthed og hvor et godt humør prioriteres højt. Du vil indgå i vores indkøbsteam på 4 personer, hvor du dagligt samarbejder med topmotiverede kolleger.

Læs mere om jobbet på nedenstående link.

Jobansøgningen er indrykket 7. juni 2023.

*****************************************

Persano Group A/S, søger en Produktionsplanlægger

Til vores planlægningsafdeling, som dækker både kosmetik og GMP afdeling søger vi planlægger, som brænder for optimering og planlægning med sans for struktur, tal og data samt er stærk i ERP systemer. Trives du med at organisere og strukturere, så produktionen kan arbejde effektivt, er du den vi søger. Vi arbejder med LEAN, som er et vigtigt værktøj i planlægningen for at opsætte produktionsplanerne og opnå målene.

Læs mere om jobbet på nedenstående link.

Jobansøgningen er indrykket 14. februar 2023.

*****************************************

    *****************************************

      *****************************************