Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger 3, hos Persano Group A/S

  *****************************************

  Persano Group A/S, søger en Produktionsplanlægger

  Til vores planlægningsafdeling, som dækker både kosmetik og GMP afdeling søger vi planlægger, som brænder for optimering og planlægning med sans for struktur, tal og data samt er stærk i ERP systemer. Trives du med at organisere og strukturere, så produktionen kan arbejde effektivt, er du den vi søger. Vi arbejder med LEAN, som er et vigtigt værktøj i planlægningen for at opsætte produktionsplanerne og opnå målene.

  Læs mere om jobbet på nedenstående link.

  Jobansøgningen er indrykket 14. februar 2023.

  *****************************************

  Persano Group A/S, søger en Indkøbskoordinator


  Persano Group A/S søger en Indkøbskoordinator

  Til vores indkøbsafdeling søger vi en indkøbskoordinator med sans for godt købmandskab. Du vil få berøring med både råvarer og emballage området med leverandører i ind og udland. Du vil blive en del af en mellemstor virksomhed, med ca. 180 ansatte, hvor man har en naturlig interesse for hinanden og hvor der både hersker en faglig dygtighed og stolthed og hvor et godt humør prioriteres højt. Du vil indgå i vores indkøbsteam på 4 personer med hovedfokus på back-office delen, hvor du dagligt samarbejder med topmotiverede kolleger..

  Faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelse samt erfaring inden for indkøbs / Supply Chain området.
  • Du er en selvstændig person som tør og vil tage et ansvar.
  • Du har flair for tal og godt købmandskab samtidig motiveres du af at lave en god handel.
  • Du har overblik, er serviceminded og kan holde hovedet koldt, når tempoet er højt.
  • Du er systematisk, fleksibel og et ordensmenneske.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
  • De er stabil bruger af IT (vi benytter XAL-Concorde & Excel.)

  Læs mere om jobbet på nedenstående link.

  Jobansøgningen er indrykket 8. februar 2023.

  *****************************************

  Persano Group A/S, søger Operatører til kosmetik produktion dag / aften


  Persano Group A/S søger en Operatører til til kosmetik produktionen dag / aften

  Vi har travlt og søger derfor operatører til fyldning og pakning af kosmetiske produkter. Der arbejdes i teams á 2-7 medarbejdere med LEAN filosofien om selvstyrende teams, herunder 5S principperne og løbende forbedringer.


  Læs mere om jobbet på nedenstående link.


  Jobansøgningen er indrykket 1. februar 2023.

  *****************************************

   *****************************************

   *****************************************