Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger 3, hos Persano Group A/S

*****************************************

Persano Group A/S, søger en Naturvidenskabelig akademiker til alsidigt arbejde i udviklingsafdeling


Positioneringen som en af Skandinaviens største producenter stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere på alle poster og derfor søger vi endnu en naturvidenskabelig akademiker til vores udviklingsafdeling.

Persano Group rådgiver gennem alle faser fra idé til færdigt produkt. Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne.

Udviklingsafdelingen har brug for en person, der brænder for at sikkerheds vurdere emballage, indholdsstoffer samt rådgive interne produktudviklere om sikkerhed og lovgivning. Arbejde inden for certificeringsordninger såsom mærkning i forhold til miljø-, allergi-, økologi- og mange andre mærkninger, kan også komme på tale.

Læs mere om jobbet på nedenstående link.

Jobansøgningen er indrykket 25. april 2023.

*****************************************

Persano Group A/S, søger en Produktionsplanlægger

Til vores planlægningsafdeling, som dækker både kosmetik og GMP afdeling søger vi planlægger, som brænder for optimering og planlægning med sans for struktur, tal og data samt er stærk i ERP systemer. Trives du med at organisere og strukturere, så produktionen kan arbejde effektivt, er du den vi søger. Vi arbejder med LEAN, som er et vigtigt værktøj i planlægningen for at opsætte produktionsplanerne og opnå målene.

Læs mere om jobbet på nedenstående link.

Jobansøgningen er indrykket 14. februar 2023.

*****************************************

  *****************************************

  Persano Group A/S, søger Operatører til kosmetik produktion dag / aften


  Persano Group A/S søger en Operatører til til kosmetik produktionen dag / aften

  Vi har travlt og søger derfor operatører til fyldning og pakning af kosmetiske produkter. Der arbejdes i teams á 2-7 medarbejdere med LEAN filosofien om selvstyrende teams, herunder 5S principperne og løbende forbedringer.


  Læs mere om jobbet på nedenstående link.


  Jobansøgningen er indrykket 1. februar 2023.

  *****************************************

   *****************************************