Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger 1

*****************************************

Persano Group A/S søger en Produktionsmedarbejder til afvejning og blanding af cremer og shampoo

Til vores produktion i Græsted, søger vi en produktionsmedarbejder, som sætter en ære i, at udføre sit arbejde med et godt resultat. Du vil blive en del af en mellemstor virksomhed, med ca. 200 ansatte, hvor man har en naturlig interesse for hinanden og hvor der både hersker en faglig dygtighed og stolthed samt hvor et godt humør prioriteres højt. Du vil indgå i vores team og dagligt samarbejde med 10 topmotiverede kolleger i blandeafdelingen, samt have daglig kontakt med andre medarbejdere i organisationen.

Læs mere om jobbet på nedenstående link. Jobansøgningen er indrykket 15. februar 2022.

******************************************