Mærkning af kosttilskud
Økologiske fødevarer er fremstillet efter principper, hvor der bliver taget særlige hensyn til miljø og dyrevelfærd hele vejen fra jord til bord. Denne økologiske tankegang omhandler også kosttilskud, og i 2017 blev det første økologiske produkt produceret i Propharma. Mange af vores kunder ser de økologiske mærkningsordninger som en stor hjælp til forbrugeren og som gode redskaber i markedsføringen af deres produkter. Som kunde hos Propharma tilbydes du en løsning, hvor vi kan varetage håndteringen af økologiske råvarer og produktionen af økologiske produkter.

Det røde Ø-mærke
Det røde Ø-mærke med teksten 'statskontrolleret' er et dansk kontrolmærke. Mærket fortæller, at det er de danske myndigheder, der fører kontrol med de gårde og virksomheder, der producerer, forarbejder, pakker eller mærker varerne i Danmark. Varer fra udlandet kan også være forsynet med det danske kontrolmærke, såfremt de har været underlagt kontrol i Danmark.

EUs økologimærke
Idet der er fælles økologiregler i EU, er der indført et EU-logo for økologi. Alle økologiske fødevarer, der færdigpakkes i EU, skal mærkes med EU's økologimærke. Logoet skal gøre det lettere for forbrugerne at finde de økologiske varer på hylderne, uanset hvilket EU-land de kommer fra.

ISO 13485 certificeret indenfor:
Designoverførsel og produktion af flydende og halvflydende produkter (f. eks. salve, creme, gel, spray) til topikalt brug (hud og slimhinde) for fabrikanter af medicinsk udstyr.