Stærk familieejet virksomhed fra 1936
Eventyret om Persano Group startede i 1936, da tyskeren Dr. Helbig, som var agent for en Tysk virksomhed, etablerede Persano Cosmetics i København. Virksomhedens speciale var medicinske salver, hårshampoo, cremer og tandpasta. I 1944 blev farmaceut Ib Overgaard ansat, og han overtog ledelsen og ejerskabet af virksomheden, da Dr. Helbig døde i 1949. Familien Overgaard har ejet Persano Group lige siden.

Engelsk inspiration
I 1952 blev englænderen Ralph G. Harry tilknyttet Persano Group. Han var en af verdens førende kemikere med speciale i kosmetik, og selv i dag er hans forskning i udvikling og produktion af kosmetik anerkendt verden over. Samarbejdet med Ralph G. Harry varede i 30 år og lagde grundstenen til Persano Groups succes.

Produktionen flyttes til Nordsjælland
I 1961 overhalede successen kapaciteten på fabrikken i København. Persano Group flyttede til nye faciliteter i Blistrup i Nordsjælland, hvor virksomheden fortsat har hovedkontor og den primære produktion. Fabrikken er siden 1996 blevet udbygget flere gange, og i dag råder Persano Group over 15.000 kvm moderne, højteknologiske produktionsfaciliteter.

Generationsskifte og nye tiltag
I 1986 overtog brødrene Jan og Henrik Overgaard virksomheden fra deres far. Overtagelsen blev startskuddet på en række nye tiltag, som satte yderligere skub i virksomhedens positive udvikling. Emballagevirksomheden Persano Plast, som i dag udvikler og producerer en stor del af emballagen til Persano Groups produkter, blev etableret.

Nyt forretningsområde og toptrimmede produktionsfaciliteter
I 2002 købte Persano Group virksomheden Propharma A/S, som i dag er en hastigt voksende producent af produkter indenfor kategorierne kosttilskud, medicinsk udstyr, lægemiddel og mundhygiejne. Propharma har faciliteter til både flydende og tør produktion og leverer produkterne i mange forskellige typer emballage.