Kosmetik og kosttilskud samlet under ét tag
Som den eneste producent i Norden skaber vi synergi mellem indvendig og udvendig skønhed. I Persano udvikles og produceres der kosmetik, og Propharma kan tilbyde totalløsninger indenfor kosttilskud, dental care og medicinsk udstyr. Det hele går op i en højere enhed, da vi også kan tilbyde at levere emballagen fra egen fabrik til kosmetik produkterne.

Topmoderne fabrikker
Persano Group består i dag af 3 produktioner fordelt på 2 fabrikker. Begge er placeret i Nordsjælland og har et samlet areal på over 17.500 m2. Al produktion i Persano finder sted på fabrikken i Blistrup. Al produktion i Propharma foregår i vores GMP-godkendte produktionsområder, som er fordelt på 2 fabrikker. Den flydende del af produktionen foregår på den topmoderne fabrik i Blistrup, som slog dørene op 2004. I foråret 2014 flyttede den tørre del af produktionen ind i opdaterede og moderne rammer i en ny fabrik i Stenløse.

Rustet til fremtiden
Med de 2 nye fabrikker, egen emballageproduktion og mere end 80 års viden og erfaring står Persano Group stærkt rustet til en spændende fremtid, hvor efterspørgslen på miljøvenlige, sikre kvalitetsprodukter står øverst på forbrugernes agenda.